torstai 16. heinäkuuta 2009

Kuinka tylsää ihmisellä voi olla?




Arvaatteko, jos vastauksena on kasa vuoden -04 ja-03 Mix-lehtiä.

Oli nimittäin yksi sateinen päivä ja löysin sattumalta sängyn altani....EI! En löytänyt niitä sängyn altani. En taida edes kertoa mistä löysin, mutta joka tapuksesta löysin ne. Ja aloin lukemaan. Luin niitä noin 5 tuntia. Ei paha saavutus ollenkaa. Voisi jo antaa mitallin. Etenkin niistä "kysy"-palstojen lukemisista ja "mailbox:in" lukemisesta. Kun ne ovat tasoa "mitä on meikkivoide? voiko puuteria käyttää sen päälle?" Okei, ei saa nauraa, mutta minä nauroin.

Lisäksi oli huvittavaa lukea juonipaljastuksia mm. sarjasta Everwood (kaikkien aikojen paras sarja ikinä!) ja lukea PMMP:n Leskiäidin tyttäret-albumin arvioita, mutta onhan nekin joskus tapahtunut.

Mitä muuta tänään sitten on tehty. Ei mitään. Tai no syöty ja ette muuten ikinä arvaa mitä: kaalilaatikkoa! (kuinka moni sanoi yök?) Tuo lapsuudenherkku palasi kuvioihin n. viikko sitten kun mummolassa sitä sai ja sanotaanko, että maku oli parantunut 10ssä vuodessa, joten kai sitä pari laatikollista taas voi syödä, vai?
Lisäksi elokuvissa käynnin yhteydessä (arviota myöhemmin), sain ihanan hatun, joka päässä olen kulkenut nyt viimeiset 3 päivää. Ihanaa :D

Ja vielä hieman kesäisiä tunnelmia eteläiseltä peltomaisemasta (ikävästi vain paperi-tehdas näkyy taustalle, mut se kuuluu sinne, on aina kuulunut :D)

Ei kommentteja: