torstai 1. tammikuuta 2009

Uutta vuotta

Näin sitä ollaankin jo vuodessa 2009. Jännä kirjoittaa 9 eikä 8, ehkä siihenkin tottuu.

Ajattelin näin vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi hieman valottaa ensi tai siis tämän vuoden suunnitelmia, eli mitä ois tarkoitus tänä vuonna puuhata. Ajattelin ne ensin laittaa tuohon edelliseen, mutta jos siitä saa oman postauksenkin, niin mikäs sen mukavampaa.


Eli:


Veikaisin näin, että tästä vuodesta on tulossa hieman kiireisempi ja hieman erilaisempi. Onhän tämä vuosi minulle hyvin erilainen.


Heti alkuvuoden aikana, pitäisi pyörähdellä parkketilla. Nimittäin Wanhojen tanssit lähestyvät vinhaa vauhtia ja uskoisin että 13.2. tulee olemaan yksi vuoden 2009 parhaista päivistä. Ainakin siinä, että pääsen tanssimaan hallissa, jossa ei saa henkeä eikä oikein kukaan tule edes tunnistamaan minua. No, sitä mietitään myöhemmin. Haettiin muuten kankaat pukuun. Kuvia myöhemmin :D


Tästä muutama viikko eteenpäin vietän hiihtoloman rippileirin tunnelmissa isosen roolissa. Se tulee olemaan varmastikin viimeinen isosena olo ripareilla, jos sitten ei yövalvojaksi kutsuta. Jännittäväksi tilanteen tekee se, että riparilaiset ovat n. 3 vuotta nuorempia, mutta en anna sen häiritä, siitä tulisi muuten liian vaivaannuttava tilanne.


Kuva isosleiriltä syksy/talvi 08, minun polvi ja paikan lautanen




Loppukevät menee jälleen iloisessa kiireessä. Omat sekä ystävän synttärit on peräkkäin toukokuun alussa, tietää railakasta juhlintaa koko viikon :D Lisäksi rippikoululaisten konfirmaatio on toukokuun puolessa välissä. Sekä toukokuun viimeisinä päivinä koulussa järjestettävä n.s. "kevätrieha" työllistää minua aika varmasti.



Kesällä on odotettavissa töitä. Haaveissa olisi kuukauden työt hyvässä paikassa, saa nähdä miten käy. Myös synttärimatka on tiedossa kesällä, paitsi jos sitä siirretän painavasta syystä syksylle (en kyl usko). Myös ainakin yhdet festarit pitäisi käydä koluamassa. Veikkaisin Ilosaarta, mutta täytyy katsoa pääseekö minnekään :D



kuvaa maatanäkyvissä-festareilta turun messukeskuksen piha-alueelta


Syksyllä odottaakin sitten suuret koitokset. Ylioppilaskirjoitukset minunkin kohdalla alkavat 2:lla aineella (joihin on tietysti hirveästi kesällä luettu, oikeasti :)). Lisäksi abivuosi tuo myös muita mukavia haasteita jo syksyllä. Kirjoitusten jälkeen elämä alkaa rauhoittua. Soittotunnit, liikuntaharrastus, käsityöt yms. piristävät mukavasti arkea. Myös maatis(maatanäkyvissä-festari) on näkyvissä marraskuussa, varmasti :D Lisäksi fanittamiseni pääsee taas vauhtiin, kun herra suostuu palaamaan "sapattivuodeltaan" uuden levyn ja kiertueen merkeissä.



Tuollainen vuosi nyt näin alkuun olisi odotettavissa. Tietysti se tulee muuttumaan ja tietysti pitääkin, eihän nyt ikinä suunnitelmat pidä lopuun asti. On kuitenkin mukava sitten 29.12.2009 tässä samaisessa blogissa katsoa, mitä on tullut saavutettua ja mitä jäi tekemättä. Olkoon tämä sitten uudenvuoden lupaukseni 2009! (maalaisjärkeä:D)

Ei kommentteja: