tiistai 5. toukokuuta 2009

18 vuotta sitten... tai sitten 4.5.2009

Okei, tästä vois tulla kunnon muistelu kera söpöjen vauva- ja lapsuuskuvien, mutta voin jo nyt sanoa STOP!

Eilen siis oli tuo "historiallinen" hetki elämässäni. Ja sanotaanko, että päivässä ei sitten lopulta mitään erikoista. No, huomaa että jotain piilottelen... "En kai". Okei, pientä selvyyttä päivän koitoksista :D

* Kuvani oli päivän lehdestä. Ei suurena etusivulla (harmi..) vaan ihan pienenä vaan
* Sain Melkein synttäriyllätyksen kavereiltani, jos en olisi mennyt heidän seuraan, kun heidän piti ostaa mulle jäätelöä koulussa :D
* Melkein jokainen koulussa ohi kävellessä sanoi minulle jotain. Eli olin yhden päivän ajan suosittu :D
* Sain syödä kerhossa keksejä, vaikka ohjaajat ei yleensä syö siellä mitään :D

Ja lisäksi loppupäivän
*Kävin baariKierroksella :D Sanotaanko, että kyseessä oli Maanantai-ilta, lähiö-pubit ja kanta-asiakkaat. Onneks toisessa pubissa oli jopa 25v-tyyppejä ja kunnon screeni Suomen pelille (jonka Suomi voitti :D)

Eli hyvin tavallinen päivä. Mutta sanotaanko, että ei kyllä haitannut yhtään. Tällä viikolla nimittäin vielä ihan hyvin ehtii juhlistamaan synttäreitä, vaikka sitten hieman myöhässä. (kun lahjatkin tulee vasta myöhemmin :D)

P.s. Tänään kävi aika hassu juttu. Forumissa on sellainen "peliluola", jossa on kaikkia pelikoneita ja siinä ovella on isot kyltit, että K-18. Tänään kun kävelin siitä, menin eka oven ohi. Sitten pysähdyin ja kävelin siihen ovelle ja katsoin sinne sisälle. Seisoin siinä n. minuutin, kävelin eteenpäin. Parin askeleen jälkeen rupesin nauramaan kovaan ääneen pari minuuttia. Ohikulkijoilla saattoi olla ihmettelemistä, tyyppi nauraa kovaan ääneen tyhjällä käytävällä.
Ja miksi nauroin? Koska tajusin, että olisin voinut mennä sinne, pelata pelejä, paikassa jota ei edes ole huomattu. (okei, kukaan ei tajunnu, mut osuutta saattoi olla päänsäryllä ja alkavalla nuha-taudilla (eihän enää perjantaina, kiitos:D).)

Ei kommentteja: