lauantai 2. toukokuuta 2009

Keltainen Toukokuu

-Nyt on sitten vaput juhlittu ja selviydytty kaupungin vilinästä (ainakin minä olen). Mitä sitten vappuna (tai muutenkin edellisen kirjoituksen jälkeen) on tullut tehtyä?
-Lähes heti kirjoituksen lähdin kaupungin suuntaan pyörällä. Monta kertaa mielessä kävi, että pyörä ois kannattanu jättää kotiin, mut toisaalta, ei se haitannu. Kävelin myös kirkkopuiston ohi, mut onneks ei oltu siellä.

-Saavuin tivolille, ootettiin lisää tyyppejä ja lähettiin ostaa pari lippua laitteisiin. Ostettiin sellanen kiva ryhmälippupaketti, et jokainen sai 2 lippua. Käytiin maailmanpyrässä (kuvassa) ja jossain hurjassa pyörimislaitteessa. Tuli siinä vaan mieleen, et jos oisin syöny (tai juonu paljon), niin ois tää ulosanti ollu aika epämiellyttävää. Mut ei siitä enempää.

-Tän jälkeen sitten törmäsiin pariin toiseen kaveriin ja sitten jäin niiden kanssa. Ne oli jo aika vappukunnossa ja sainhan sitten minäkin siitä osani (siis en oikeesti). ) Olihan se ihan mukavaa. Ihan oikeasti siis :D

-Sit yks kaveri soitteli ja pyys kaupunkiin. Ei siinä muuta, kuin jättää toiset tivoliin (en tiiä miten niille kävi, täytyy kysellä maanantaina) ja hypätä pyöränselkään ja keskustaan. Täs seurassa sitten oli yks toinenkin tyyppi, joka oli sit vähän enemmän vappukunnossa. Samalla kun käveltiin kotiin päin, käytiin hyvinkin mielenkiintoisia keskusteluja. Olin kuulemma tosi hot sen toisen mielestä.

-Seuraavina päivinä sit en lähteny mihinkään, ei oikein jaksanu. Askartelin vaan kaverille synttärikorttia. Mielessä kävi kyl lähtee jonnekin, mut onneks en lähteny, sillä pikainen visiitti ulkona eilen illalla laitto sellaset allergiaoireet päälle, et ei mitään rajaa.

-Ens maanantaina ois sit syntymäpäivä tiedossa ja minikyläbaarissa käyntiä, keskiviikkona lisää hengailua, torstaina yläasteen kevätkonserttia, perjantaina synttäribileet (:D) ja lauantaina ois sit tarkotus käydä tarkastamassa tuo Jyväskylän yöelämä baarien muodossa. Mielenkiintoinen viikko siis luvassa, toivottavasti tuo kamera saataisiin kuntoon:D

Ei kommentteja: