maanantai 11. toukokuuta 2009

Aikaa kuluu ja mitään ei tapahtdu

Suuria suunnitelmia. Suuria ajatuksia ja tekoja. Tuntuu vain, että vaikka mitä suunnittelisi ei mikään mee juuri niin kuin haluaisi.
No, se siitä. Perjantaina siis oli huiput sunde-partyni. Ihmisiä oli mukavasti mukana ja hauskaa oli. Grillailtiin hieman nakkeja ja vaahtokarkkeja (joista tuli TOSI söpöjä) :D Lisäksi kuunneltiin musaa, pelattiin twisteriä, syötiin söpöjä herkkuja ja vain juteltiin. Ihmiset olivat tuonneet myös söpöjä lahjoja (mm. lastenosastolta kasvohoidon, jonka saa itse tehdä) ja ruokaa. Lopulta ilta meni aika pitkälle juuri niin kuin olin ajatellut. Hauskaa oli ja mukavat muistot (ja ihania valokuvia).

Lauantaina oli siis tarkoitus lähteä baarin suuntaan, mutta yllättäen kaikille oli sitten sattunut jotain "äitienpäivätouhuja", joten he eivät sitten oikeen voineet tulla. Ilta menikin sitten rantaraitilla touhuamassa ja lopulta meseen nukahtaen, ihanaa :D

Äitienpäivä menikin sitten oleillessa :D En tehnyt yhtään mitään ja en edes ostanut äidille mitään lahjaa (huono olet!). Illalla sitten mentiin äidin kanssa satamaan terassille (tuuli ihan törkeesti, kylmä!) ja sit kotiin repimään yks puska matalaksi. Ihanaa äitienpäivä touhua.

Tämmöinen viikonloppu siis oli täällä päin. Ei ehkä mikään huippu, mutta ainakin oli ystäviä ympärillä :D Tää viikko pitäisikin sitten pyhittää opiskelulle (koeviikko alkaa ens viikolla!!!) ja sit perjantaina pitäis viimeinkin päästä ihan oikeaan jyväskylän yöelämään :D

Ei kommentteja: