tiistai 19. toukokuuta 2009

Pieniä pilkahduksia

Voisi sanoa, että tämän päivän tunnelma on blääh. Toisaalta voisi sanoa, että jiiaa (ei siis tarkoita mitään). Miksi näin?

Aamulla kun heräät ensin pirteänä ja huomaat, että puolen tunnin päästä pitäisi olla jo koulussa. Ihanaa. Lisäksi pyöräilessä huomaat, että a) takapyörän kumi on puhjennut ja b) se päälle laittamasi tunika sukkahousujen kanssa ei toimi, sillä aurinko ei enää paista ja tuuli on hirmuinen.
Kun vihdoin pääset koulun pihaan ja et ole myöhästynyt kuin 10 minuuttia, kiirehdit luokkaan, jossa meinaat nukahtaa n. 10 kertaa. Seuraavalla tunnilla, kun käytät konetta projektiin ja "vilkaiset" sähköpostiasi, huomaat, että olisit saanut kuukauden kesätöitä, jos olisit käynyt edellisenä päivänä lukemassa sähköpostia.

Kun vihdoin lähdet koulusta, muistat ne kuoroharkat, jotka kestävät 1½ tuntia. Lisäksi kotiin pyöräillessä takapyörä on tyhjentynyt täysin joten pyöräily on täysin mahdotonta.

Joskus päivät eivät vain siis onnistu, ja ei niinkään tämäkään päivä. Onneksi on aina ilta ja mahdollisuus parantaa tuloksia :D


Kun siis saavuin kotiin, oli postista tullut paketti Aussien 3Minute Miracle tehohoidon, jonka sai Focus on Fashion -blogin
kautta. En vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta arviota tulee myöhemmin (tuoksu on aivan jumalainen).

Lisäksi kerrankin tullessani kotiin, oli valmiina kunnon ruoka :D Yleensä nimittäin aina toinen on poissa, kun toinen syö, joten tälläisen "syödään yhdessä koko perhe"-hetket ovat meille harvinaisia, mutta sitäkin parempia :D Tämän jälkeen olikin aika iltapäivänokosten, se toimii aina.


Lisäksi meiltä löytyi "Oma" jäätelön tarjouskuponki, jonka kävin noutamassa. Jos jotain jäätelöä ikinä suosittelen on se tuo Oma mansikka. Aivan ihanan täydellinen jäätelö. Mansikkasorbettia, -kermajäätelöä ja -paloja. NAM! Ehdoton suosikkijäätelöni. (jäätelökioskeista otetaan sitten minttua, wanhan ajan suklaata tai sorbettia. Lisäksi kun samalla hakureissulla voitin "senttipokerista" 40senttiä, oli ilta pelastettu.

Kysymys vain kuuluu miten pääsen kouluun, kun takarengas on edelleen rikki ja korjaamossa saattaa mennä useampi päivä...


" There`s more to life than hair but it´s a good place to start"
The Aussie Philosophy


Ei kommentteja: