keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Kotona jälleen..

Juhannuksesta on siis selvitty. Jippii! Se olikin reissu ja sanotaanko, että en olisi ihan heti ens viikolla menossa uudestaan. Mutta nyt voisin kyllä mennä :D
Yritän pitää muuten postauksen lyhyenä, nimittäin olen lähdössä 11½ tunnin päästä bussilla ensin Helsinki-Vantaan lentokentälle ja siitä lentokoneella Espanjaan, Malagaan ja siitä vielä Torremolinokseen (toivottavasti kirjoitusasu oli oikein :D). Siellä siis viihdyn viikon ajan ja saavun takaisin Suomeen ensi viikon torstai yönä.

Lisäksi ettei matkailua liian vähän olisi lähden siitä seuraavana viikonloppuna mummolaan ja viihdyn siellä muutaman päivän. Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että blogiin on tulossa muutamia juttuja (mm. Himoksen jättipaketti kuvineen ja teksteineen), mutta itse en ole mitenkään läsnä (paitsi jos Malagan lähistöltä löytyisi internetillä varustettuja tietokoneita jostain).

Mutta nyt jatkan (aloitan) pakkaamista :D Ja toivoisin että täällä ei olisi kaikkia niitä helteitä nyt, kun ole poissa nauttimassa helteistä muualla.

Himoksen leirintäaluetta..

Ei kommentteja: