torstai 22. lokakuuta 2009

Ei niin kiva juttu...

No niin, täälläkin sit ollaan kipeenä. Oonkin jo pystyny olemaan terveenä jopa pari kuukautta :D
Onneks tän ei pitäis olla mitään vakavaa (possua yms.), vaan kuume on jo laskenut aika reippaasti. Onneksi.

Valitettavasti kouluhommat jäivät tosi pahasti jälkeen. Ja vain kahden päivän ajan. Eihän tässä ollutkaan kuin 2 eri koetta ja yksi esitelmä. Juuri tälläiset päivät, jolloin koulussa oikeesti tapahtuiskin jotain. Ei kiva lainkaan. Toivottavasti saan tehdä ne ensi viikolla.

Mutta koska ajatukset ei liiku kovin nopeesti on aika palata muutama viikko taaksepäin. Kävin nimittäin Tallinnassa nopeesti pyörähtämässä. Kuvia ei ole ollut koneella, mut nyt sain sentään puolet kuvista ladattua, ikävä takaisin.

Rotermanin-liikekeskus oli ihan ok. Sieltä löytyi Bershka ja Stradivarius ja Pull&Bear ja tais se Kalev-suklaakauppakin liittyä siihen. Valitettavasti vain alue on hyvin kesken ja etenkin kun koko ajan satoi vettä, hiekkamaa oli aivan vetinen ja täynnä lammikoita (kuten kuvasta jotenkin näkyy). Ei siis ihan onnistunut. Mielenkiinnolla kyllä odotan kun paikka valmistuu.


Vanhaa kaupunkia näimme reissulla juuri tämän verran. Taustalla näkyy ne kukkakaupat, jotka kaikkien Tallinnan kävijöiden pitäisi tietää :D. Tännekään asti emme olisi tulleet, jos kaupat (rahanvaihtopisteet) olisivat olleet auki ennen 9ää. Kuvassa minä olisin tuossa edustalla kivasti, mutta kuten kuvasta myös näkyy, vesisade oli aika ikävä.



Ja loppuun ah, aamupalani, kupillinen lattea (ja panini, joka ei näy kuvasta). Valitettavasti en edelleenkään pidä Virolaisesta maidosta, joten lattekaan ei ollut parhaan makuinen, mutta kyllä se meni. Oli kyllä ihan siistiä nauttia aamupalaa kunnon eurooppalaiseen tyyliin hienossa kahvilassa :D
Mutta minä jatkan teen litkimistä ja toivotaan, että huomiseen mennessä toipuisin sen verran, että tarkenisin mennä työhaastatteluun. Ja toivotaan, että myös saisin paikan.
(tänään tuli viesti kyllä toisesta paikastakin, että ota yhteyttä niin saat töitä, miksei se viesti voinut tulla kuukausi sitten???)

Ei kommentteja: