tiistai 27. lokakuuta 2009

Suosikin parhaat palat

Olen ollut Suosikin tilaajana muutaman vuoden tuossa yläasteen aikana ja lehti pysyi silloin yhtenä lemppareistani. Tästä johtuen en siis ikinä tajunnut niitä "hauskoja" juttuja, joista kaikki muut aina puhuivat.

Nyt ostin kuitenkin pitkästä aikaa yhden irtonumeron, sillä se sisälsi yhden haastattelun, jonka halusin lukea. Kuitenkin lehden kokanaan luin ja en voinut kuin hymähtää muutamille kirjoitetuille jutuille lehden sivuilla.


*Jutun otsikkona on "Kunnioita kehoasi" ja siinä listataan 20 asiaa, jotka vaikuttaa kehon hyvinvointiin. Nuorille teineille varmaan ihan hyvää luettavaa, mutta itseäni vain rupesi hymyilyttymään koko lista. Eikö muka terveystiedon tunneilla kerrota mm. "ravinnolla on jättivaikutus...elimistön toimintaa" ja "säännöllinen liikunta tuo hyvää oloa ja kohottaa kuntoa".
Ihan huiman uusia asioita, kenelle muulle nää oli ihan uusia asioita???

*Lehdessä oli kirjavinkki, jossa ensin oli "Suosikki luki:" ja sitten kerrottu kirjan nimi kokonaan. Sen jälkeen oli "Kirjan pointti:" jossa kerrotaan kirjan sisältö hyvin yksinkertaisesti, että myös se luokan 5:sia saava ymmärtää mitä kirjassa luetaan. pointti???

*Sivun laidassa otsikkona "Lifestyle, Tuunaa itsesi" Sivun pointtina erilaisiin tarpeisiin (isänpäivän lahja, kello, hiustuotteet, hemmottelupaketit) eri budjetteihin sopivat vaihtoehdot. Erikoista kuitenkin, että sama "budjettiotsake" antoi aika väljät reunat mikä voi olla halvin ja kallein. Tässä nimittäin "kengännauhabudjetissa" hinnat olivat 6,90€-139€, "keskiluokka" 8,90€-349€ ja "pappa betalar" 10,90€-390€. Ymmärrän kyllä, että tuotteet ovat erihintaisia, mutta samassa kategoriassa yli 300€ ero. Ei käy mun järkeen.

Onneksi kuitenkin lehti pysyy joidenkin asioiden asioiden kannalta samanlaisena. Bees&Honey-sarja riemastuttaa edelleen tyhmillä kysymyksillään ja Vehniäisen piirrokset ovat edelleen laatukamaa.

Mutta nyt jatkan Suosikin lukemista, hiioihoi!!!

P.s. Ymmärtäkää sarkasmia. Tämän jutun tarkoituksena oli olla humoristinen, ei vakavasti otettava :D

Ei kommentteja: