perjantai 16. lokakuuta 2009

Historian lehtien havinaa

Mitä tehdä silloin kun ei ole oikeasti yhtään mitään tekemistä.

-Silloinhan sitä katsotaan ne tyhmimmät elokuvat, jotka on nähty jo miljoona kertaa

-Silloin on koneella ja yrittää keksiä jotain järkevää tekemistä. (katsoa esim. youtubesta aivan huippumahti sarjaa; The Secret Life of Americn Teenager!)

-Viimeisenä vaihtoehtona on sitten siivoaminen, joka suomeksi käännettynä tietenkin tarkoittaa vanhojen vihkojen käymistä läpi ja nostalgisia mielleyhtymien saamista.

Tuo viimeinen kohta yleensä johtaa siihen, että saa jonkun huipputärkeän jutun, joka on pakko tehdä ja minulla se juttu oli luokkakavereiden jäljittäminen.

Olen siis ollut kaksi ensimmäistä kouluvuottani eräässä pienessä kyläkoulussa. On aika jännä lähteä selvittämään kyseisiä luokkalaisia, koska silloin oli vasta pieni pikkuinen.

Onneksi sentään olen tajunnut tämän tulevaisuus-heräämisen jo silloin, olin nimittäin kirjoittanut kaikkien nimet suloisiin kirjoihin. Näihin kirjoihin liittyen muuten, löysin todella suloisia tekstejä. Muutaman niistä voisin laittaa tännekin näytille :D

Valitettavasti tämä etsintä ei päässyt kovin pitkälle, sillä internetin syvyyksistä löysin vain muutaman henkilön (=facebook, oisko jo aika mennä...ei!). Huomasin, että onhan ne ihan taitaviakin ihmisiä...vau!

P.s. Kävin kuvailemassa eilen, siitä vierestä ajoi auto ohi. Ja pysähtyi katsomaan mitä teen. Hieman lopahti innostus.

P.p.s. Millä todennäköisyydellä saa töitä, jos arvioi palkkatoivomuksen väärin, ei ole oikein kielitaitoa, ei ole työkokemusta ja otetaan vain muutamia hakijoita?

Ei kommentteja: