keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Huomenna paistaa aurinko

Kun haluaa jotakin aivan mahdottoman paljon, yrittää tehdä sen eteen niin paljon kuin mahdollista. Sitten jossain vaiheessa rupee miettimään mahdollisuuksia, saada se asia. Sitten huomaa, että ei ole mitään mahdollisuuksia saada sitä. Tai mahdollisuudet ovat se alle 5-prosenttia. Mitä silloin pitäisi tehdä???


Lauantai-ilta. Molemmat kodin osapuolet ovat kotona. Molemmat rentoutuneina. Ruokaa valmiina odottamassa ja hyvää viiniä jääkaapissa myös. Elokuva, jonka toinen on jo nähnyt, joten hän menee sittenkin nukkumaan.



Tylsä sunnuntai. Talo aivan tyhjänä ja energiaa, vaikka muille jakaa. Ahaa, onhan minulla puhelin ja musitio täynnä numeroita. Niin, joista puolet on poissa käytössä tai ihmisten, joiden kanssa en ole puhunut yli 3:een vuoteen. 1/4 on ihmisten, joiden kanssa en halua edes puhua. Loppu 1/4 on ihmisiä, jotka viettävät syyskomaa, jossain muualla kuin paikassa, missä he voisivat olla kanssani. Päädyn siis viettämään iltani koneen ja sen viinilasillisen kanssa :D


Joskus asiat eivät aina mene ihan niin kuin kuvittelisi. Ei edes aina joka toinen kerta.


Niin, ja kun katsoo vielä rahapussiinsa ja kaivelee sitä, sieltä löytyy vielä juuri eilen vanhaksi mennyt leffalippu. Voiko vielä mennä paremmaksi?

Ei kommentteja: