sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Pannu kuumenee

Joskus ottaa päähän ja pahasti. Joskus tuntuu, että kaikki vain menee pieleen ja silloin ei auta oikein mitään.
Silloin on kiva katsella vanhoja kuvia kuvakansiosta, ja etenkin niitä kuvia, jotka tekevät tosi iloiseksi. Sen takia voisin tähän kerätä muutaman kuvan, jotka tekevät minut ainakin vähän iloisemmaksi :D
Viime vuoden Maata Näkysissä-festarit. Aivan ihanat ja harmittaa ihan sikana, kun en pääse tänä vuonna. Tai pääsen jos 3 ihmistä peruu paikkansa. Ihanat muistot, ihanaa musiikkia :D
Tarvitseeko edes sanoa enempää. Wanhat. Vielä viime vloppuna kertailtiin kavereiden kanssa tanssiaskeleita. Voi kun voisi tanssia uudestaan. (missä tuota pukua voisi käydä uusestaan)

Viime juhannuksen festarit Himoksella. Vaikka nukkuminen olikin vähän vaikeeta ja kotiin pääseminen enemmän kuin parasta, haluan silti ens vuonna UUDESTAAN!


Viime kesän eka kunnon ulkomaanreissu espanjaan. Rakkautta isolla ärrällä!!! Tänne on pakko vielä joskus päästä uudestaan!!!


Hyvin moni voi olla tästä eri mieltä mut mä sanon, et lovetan 24/7!!! Harmi et seuraava keikka näillä näkymin vasta ens maaliskuussa :( Tähtiotsa!!!


Tässä nyt sattumoisin viimeisen vuoden ajan parhaita juttuja. Näitä katsellessa ja muistellessa paha mieli menee kyllä kaaaaaaaaauas pois :)

Ei kommentteja: