lauantai 4. huhtikuuta 2009

Kivoja ja ei niin kivoja asioita

Okei, päivä ei alkanut kovin kivasti. Ei ole kovin kiva tunne herätä aamulla kun et kuule toisella korvalla yhtään mitään ja hengityskin on hieman hankalaa. Kaikki tämähän johtuu pienestä flunssastani, joka nyt on muuttumassa jo ihan oikeaksi flunssaksi. Byääh!
Sitten kun olet noussut ylös ja menet aamupalalle. Katsot ikkunasta ulos, niin eikös siellä sada aivan kaatamalla lunta. Siis eikös tänään ole 4.4. siis huhtikuu. Siis kevätkuukausi. No, ei voi mitään.

Siinä sitten raahaudut ulos loskaan, lumisateeseen ja lumisohjoon odottamaan bussia, että pääsisit kouluun. Kyllä, kouluun. Tekemään nimiuttäin ihanaa matematiikan koetta :D Odotukset oli kyllä todella korkealla, sillä tehtäviä jakson aikana en ollut tehnyt yhden yhtä kotona. Aika suoritus kyllä. Kumminkin kokeen jälkeen oli aika hyvä mieli. Arvosana saattaisi sittenkin olla ihan hyvä.
Kokeen jälkeen maleksin ensin pari tuntia koululla (ja pääsin juttelemaan yhden kaverini kanssa pitkästä aikaa :D). Sen jälkeen kaupungilla. Löysin yhdet Ratian kangastossut, mutta ei sitten löytynyt kokoja :(

Tämän jälkeen tulinkin sitten kotiin ja alkoikin odotus ja se kivojen asioiden tapahtuminen. Ensinnäkin sain muutamia pisteitä PointShopin tilille ja siellä on kuulemma joku "P-päivä" tiistaina. Eli lisää pisteitä :D Sitten olikin jo matka kohti Sallan/ blogia, jossa 100 ensimmäistä saisi Aussien hoitoaineen, täysin ilmaiseksi. Minä tietenkin kyttääjänä sain oman pulloni ja sen pitäisi tulla 4 viikon sisällä :D

Sitten siirryin Sara`s blogiin ja sieltä löytyikin mukava arvonta :D Ja siihen on vielä viikko aikaa osallistua :D Eli teillekin mukavaa siis.




Loppuun vielä pääsiäisen iloksi. Keitin munia ja halusin piirtää niihin jotain. Ensin tuli hieman surullismpaa, mutta sitten tuli hieman iloisempaakin (joka on kyllä aika pelottavan näköinen). Ja jos joku ihmettelee missä se on, niin tuohon juttuun laitetaan teen puruja ja sit mukiin niin se hautuu (juu, en osaa selittää)

Ei kommentteja: