perjantai 3. huhtikuuta 2009

Täällä taas

On kulunut taas miljoona vuotta siitä, kun viimeks oon kirjotellu mut nyt ei puhuta siitä :D

Mitä tällä puolen ruutua sitten on tehty, jos ei oo kirjoiteltu tänne blogiin. Ensinnäkin on käyty koulua (hehe). Koeviikko alkaa huomenna (lauantaina!) ja ennen sitä on yleensä aina muuta (kymmentä) projektia, joka vie aikaa ihan liikaa, mutta nyt on taas aikaa ilahduttaa teitä.

Tuossa ylhäällä näkyy (hyvin epäselvästi) mut jalkani lisäksi myös uusi rakkauteni :D Kun kävin kampaajalla leikkauttamassa, tämän uuden hiustyylin, kampaaja kyseli löytyykö minulta suoristusrautaa. Sanoin tietenkin ei, sillä eihän nyt sellaisella tehdä yhtään mitään. No, kampaajatäti kertoi suoristusraudan täydellisistä ominaisuuksista ja mieleeni jäi kytemään ajatus omasta suoristusraudasta. Samoihin aikoihin oli käynnissä Sokoksen tarjousviikot ja myös suoristusrauta tarjouksesta löytyi. Olin jo ostamassa, kun pieni ääneni sanoi sisälläni jotain.


Sitten tapahtui jotain ja äitini toi töistä suoristusraudan, joku asiakas oli jättänyt sen sinne ja sieltä sen matka kävi meille. Nyt en voi muuta kuin kiittää sitä hömelöä joka unohti suoristusrautansa sinne. En voi enää lähteä minnekään ilman sitä. Ah!



Osa teistä saattaa ihmetellä mikä tuo on. No voin kertoa, että se on c-kasetti-soitin. (älkää naurako siellä, mä tiedän et teilläkin oli silloin 90-luvulla tälläiset). Siivosin tässä edellisellä viikolla kaappeja ja löysin sieltä kaikkea muistokasta ja myös tälläinen soitin sieltä löytyi. Täytyihän tätä kokeilla ja sisältä löytyi kunnossa olevat patterit (!) ja kunnossa oleva c-kasetti. Kuuntelin niitä sitten loppupäivän ja olin ihan 90-fiiliksissä.




Lisäksi pääsin tunnelmoimaan lumisateeseen. Valitettavasti. Tässä kuvassa sataa lunta, mutta valitettavasti sitä ei näy. Oli kyllä aika surullista sillä oli maaliskuun viimeisiä päiviä ja ulkona satoi lunta. No, eihän se ensimmäinen kerta olisi, mutta oli se silti surullista :(

Tälläistä on siis täällä tehty. Tänä viikonloppuna on kyllä tulossa useampikin postaus, että miten sitä sanotaan, hyvää kannattaa odottaa. Tai jotain :D

Ei kommentteja: