torstai 9. huhtikuuta 2009

Loman alkua



Jälleen on minullakin alkanut tuo eräs lomanpätkä eli pääsiäisloma, joka siis käytännössä tarkoittaa pidennettyä viikonloppua.

Minulla ei oikein ole minkään näköistä puuhastelua sattunut tälle viikonlopulle. Ainoat puuhastelut on rentoilu, lepäily, lukeminen (kaikkien muitten kirjojen paitsi koulukirjojen siis!). Lisäksi sain kaverilta lainaan Pako-sarjan 1. tuotantokauden ja sitä olisi siis tarkoitus katsella tämän loman aikana. Lisäksi samaiselta kaverilta sain Jane Austenin kirjan. Äikän tunneille piti lukea Ylpeys ja ennakkoluulo ja nyt kun samaisessa kirjassa on myös Järki ja tunteet, niin ajattelin sen lukaista ennen kuin palautan kyseisen teoksen.

Tuossa olisi siis hieman puuhaa lomalle. Toisaalta ärsyttää, kun kaikki lomat menee siihen, että suunnittelee kaiken näköistä ja sitten loppujen lopuksi tulos on, ettei kumminkaan ehdi tekemään yhtään mitään.

Loppuun vielä mukava viihdyke, että normaalisti en kuuntele musiikkeja koneen muistista vaan Youtubesta. Siinä sitten latautumisen hitauden takia kuuntelen yleensä vain yhtä biisiä. Se biisi oli tosi pitkään Marzi Nymanin Outo tyttö, mutta nyt se on jo yli viikon ollut Aerosmithin Dream on. Aivan mahtava kipale, suosittelen jos biisi on jostain syystä jäänyt kuuntelematta.

Muuten, kun näitä biisejä aika usein laitan linkkeinä, niin olisiko se kuitenkin kivempi et laittaisin ne sellaisina Youtube kuvakkeina. Mitäs mieltä ootte?

Mutta muuten siis hyvää pääsiäisen viettoa!
P.s. Cinderella and her Shoes -blogista löytyy tällä kertaa arvonta. Ja mutenkin jos kengät kiinnostaa, kannattaa katsella tämä blogi :)

2 kommenttia:

Cinderella kirjoitti...

Heei, ihanaa, että "mainostit" blogiani. :) Kiitos.

Itselläsi näyttää myös olevan varsin mukavan oloinen blogi. :)

-C

Emmi kirjoitti...

Cinderella: Kiitoksia :D Ja ihan mielelläni sanon sanasen, jos kävijöitäkin molemmat muutaman saisi :D