perjantai 17. huhtikuuta 2009

Sekalaista selittämistä

Nyt on taas niiin paljon tapahtunut, että en edes tiedä mistä sitä lähtis puhumaan. Tai siis kirjoittamaan.

Uusi jakso siis on alkanut ja uudet ihanat oppiaineetkin pääsivät lukujärjestykseeni, mm. yhteiskuntaoppi (kamalaa) sekä puheviestintä (ihanaa). Järjestykseen ovat palanneet maantieto (kamalaa), matikka (ok) ja äikkä (ihan ok). Tälläisellä kokoonpanolla olisi tarkoitus pärjätä toukokuuhun saakka.

Huomenna olisi kuitenkin tarkoitus tulla Wilmaan viime jakson numerot. Siinä olikin pieniä ongelmia, nimittäin kun sain matikan kokeeni siitä puuttui yksi tehtävä (erillisellä paperilla siis) ja pisteet siis laskettu 5:n tehtävän sijasta 4:stä tehtävästä. Onneksi tajusin virheen ja saan sen korjattua.

Lisäksi on jälleen tullut kevät ja sehän tarkoittaa, että täytyy käyttää kevätkenkiä (esitelty aikaisemmin), kevät takkia (viime syksynä hankittu), pyöräillä ja olla muutenkin iloinen. No, kaikki muut kohat meni ihan oikein paitsi viimeinen, mutta siis olen pyörräillyt ja käyttänyt kevätvaatteita ja tänään olin lukemassa mantsan kirjaa ULKONA ja Aurinko Paistoi! Nyt on kyllä oikea kevät.


Lisäksi ajattelin kertoa teillekin, että voitin jälleen erään palkinnon täältä blogista :D Se kyllä piristi tähän kevään viimeisiin viikkoihin.

Lisäksi Jyppi voitti Suomen mestaruuden!!! Sitä on hurrattu ja mennään perjantaina juhlimaan "torille" eli Jkl:lläisittäin kävelykadulle.

Ja lopuksi löytyy vielä teillekin Moumou:n blogista löytyy teillekin arvonta :D Pinkkiä siis kehiin :D

Niin, ja kamerasta on edelleen patterit loppu, joten kuvia tulee vasta ens viikolla, jos en jaksa aikaisemmin käydä kaupassa.

P.s. Ja jos jollain ois tarjottavana kesätöitä, ne otettaisiin vastaan enemmän kuin mielelläni. Ja en ole ainut tämän pyyntöni kanssa. (vihaan sanaa taantuma!)

P.p.s. Ja tuo kuva on vain sen takia, että tää postaus ei ois niin kuvaton. Ja ne on kaikki kynsiharjoja (joita ei oo käytetty ikuisuuksiin), jos siis joku ihmettelee :D

Ei kommentteja: