maanantai 24. elokuuta 2009

Köh köh ja varjojen maa

Tänä viikonloppuna oli Kirkkopäivä-tapahtuma. Nimensä mukaisesti kaupungissa oli kaikennäköistä tapahtumaa seminaareista jumalanpalveluksiin ja huippukonsertteihin. Itse en osallistunut siihen kovin voimakkaasti, vain yhteen telttatapahtumaan (lähestystyöstä kertomassa eri henkilöt). Osallistuminen oli aika vaisua, odotin nimittäin siellä vain toisen tapahtuman alkua.
Kuitenkin, näin aiheesta poiketen, siellä tapahtui jänniä asioita. Koska olin yksin liikenteessä, ihmiset kai kuvittelivat, että tarvitsen seuraa. He sitten rupesivat höpöttelemään niin kuin vanhat mummelit kaupassa. Eihän se mitenkään erikoista ole, että ihmiset puhuvat toisilleen, mutta minun kohdallani tämä oli ensimmäinen kerta. Jännää..

Kuitenkin varsinainen eka tapahtuma oli Juha Tapion tähdittämä Näkymättömät näkyviksi-konsertti. En kuullut sitä kuin puoli tuntia, mutta se riitti. Tämän jälkeen nimittäin lavalle nousi Johanna Kurkela ja en voi sanoa pitäväni hänestä.
Tämän jälkeen pääsinkin itse omaan "päätapahtumaan" nimittäin Bass`n Helenin konserttiin. Keikka oli aivan mahtava ja sanotaanko, että seura oli vielä mahtavampaa. Ei vaan kyllä ole mitään parempaa kuin heilua melkein tyhjässä eturivissä muutaman hyvän ystävän kanssa, vai?

Niin, ja koska luulin, että illalla olisi yhtä lämmin kuin päivällä en ottanut kuin t-paidan (ei siis pitkähihaista), nyt on sitten kurkku kipeänä, jee :D (oikeesti ihan kamalaa!)

Mielikuva, joka syttyi kerran, syttyy uudestaan ja loistaa tällöin koko maailmaan, paitsi ei teille

Ei kommentteja: