perjantai 20. maaliskuuta 2009

Ajan kulumista

Voi että, onko jo viikko kulunu viime postuksesta? Nähtävästi on. No, ajatukset ahkerammasta päivittelystä taisivat mennä ohi sormien, mutta ei anneta sen häiritä :D


Mitä sitten on tullut tehtyä? Ensinnäkin tämä joka aamu 8:aan ja olet kotona aikaisintaan 5:ltä ja silloinkin odottaa illalla vielä joku meno ja läksyjä on kamala kasa, ei koneella noin vain mennä. Itse asiassa olen tällä viikolla ollut koneella vain kerran (!), kun luin sähköpostia. Jee (tosi moni hyöty tuosta tiedosta ihan älyttömän paljon, tiedän:D).



Tällä viikolla on esimerkiksi vedetty (jälleen) kerhoa ja annettu soittotunteja. Lisäksi on käyty nuortenillassa (eli höpöttämässä jostain älyttömästä 3 tuntia, jonka jälkeen vielä tunti ulkona pakkasessa). On käyty katsomassa JYP-TPS jääkiekkopeli, jonka onnekkaasti Jyp voitti (mutta hävisi torstaina, eli huomenna olisi Jypin voitettava :D). Lisäksi on käyty kampaajalla, niin kuin täällä lupasin. Kuvamateriaalia sekä ennen, että jälkeen kuvien on tulossa lähiaikoina (=viikonloppuna). Lisäksi olen yrittänyt nukkua (valitettavan huonosti onnistuen) ja myös rentoutua (ai, mitä? onks se jotain syötävää?)



Muutenkin tällä viikolla on ollut hieman erilaiset fiilikset, sillä tällä hetkellä on käynnissä kevään yo-kirjoitukset. Nehän eivät vielä koske minua, mutta alkaa jo hieman jännittämään sillä niin paljon kavereita ja tuttavia siellä on. Muutenkin kaikki alkaa olla jo paineissa. Apua...mä vähän jo pelkään miten mä suhtaudun niihin esimerkiksi elokuussa. (Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta pystyy jo näkemään syksyn päivämäärät. Mulla on syyskuun viimeisellä viikolla, apuvaaa..) (en tiedä mikä sen paikan nimi on tarkalleen, ei ainakaan tuo :D)

Mut nyt vois siirtyä tuonne nukkums puolelle. Huomenna olisi nimittäin Se kirppari josta viime kerralla mainitsin. Ja nyt sinne mennään, sillä kyyti on varma. Joten heilurihei ja hellät tunteet!

Depeche Mode - Enjoy the silence , on soinut koko viikon päässä, mut on se silti ihan paras biisi :D

Ei kommentteja: