lauantai 21. maaliskuuta 2009

Shoppailua. Tai ainakin sen yrittämistä.

Samaan aikaan sekä Sokoksen 3+1-päivää, Anttilan keskusvaraston loppuunmyynti ja kirpppari (siis SE kirppari :D). Nuo 3 yhdistettynä siihen vapaaseen lauantaihin, mukavaan kaveriin ja rahapussiin täynnä rahaa ei ole yhtään huonompi vaihtoehto :D



Itse ostokset jäivät hyvin vähäpätöiseksi. Osa syy siihen oli se, että Sokkarin alennuspäivät tosiaan kestävät sen 3+1 päivää ja kun käyt siellä sen 3 päivää peräkkäin, tulee pieniä heräteostoksia tehtyä pitkin ja poikin.

Aluksi jo torstaina löysin shampoon (syväpuhdistavaa). Edellinen versio on jo aika lopussa, lisäksi tämä oli halvempaa merkkiä ja vielä alennuksella. En tietenkään olisi tarvinnut uutta shampoota, sillä (taisin) viime viikolla ostaa yhden shampoon (mut se on virkistävä, uusille hiuksilleni nimittäin :D).

Perjantaina löysin Montagneu Jeannue:n naamioita 3-2:n hinnalla (ainakin jos vertaa Seppälän hintoihin, enkä tiedä mistä muualta niitä täältä saa :D)

Tänään en sitten löytänyt muuta kuin vanulappuja (aina tarpeellisia:D) sekä lumenen väripeite-voidetta äiskälle.

Eli kovin paljon ei tavaraa löytyny (toisaalta torstain kampaajakäynti verotti sen verran, että ihan hyvä vain :D)



Kuitenkin päivä alkoi kirpparireissulla. Ennen 9:ää jo oltiin paikalla. Se mitä piti löytyä oli jotkut kivat saapikkaat, niitä ei oikeassa koossa eikä hinnassa löytynyt. Mitä sieltä sitten löytyi? Yhdet korvikset, kaulakoru (itsetehtynä) ja hame. Hame kyllä joutuu saumuriin, sillä se on aivan liian pitkä.



Illalla kuitenkin kun kerroin kirpparireissustani, sain kuulla moraalisaarnan siitä, että "onneks et mitään kenkiä ostanu, mistä tietää mitä jalkasieniä sillä omistajalla on ollut" Lisäksi korujakin paheksuttiin, sillä ihossahan on vaikka mitä bakteereja.

Anteeksi, mutta kirppari on Käytetyn tavaran myynti- ja ostopaikka. Siellä on Käytettyä tavaraa. Totta kai mä pesen eka ne vaatteet, mitä ostan. Enkä mä oo ostamassa kenkiä, jos ne näyttää, tuntuu tai on muuten epäilyttävät. Kai mullakin joku järki on päässä.

Tää kuitenkin jäi vaivaamaan mun mieltä ja kysyisinkin teiltä.

Käykö teillä koskaan kirpparilta ostettaessa, että niissä olisi jotain bakteereja yms. ja oletteko jättäneet ostamatta jotain se takia?

Tälläisiä fiiliksiä siis tänään. Huomenna ehkä jotain muita :D
(tulipas aika ostosluettelo, mutta älkää häiriintykö :D)

Ei kommentteja: