lauantai 14. maaliskuuta 2009

Päivän kohdat

Olipas kerran tämä päivä. Ja eräänä tänä päivänä eräs tämä henkilö lähti bussilla tuonne ihmeelliseen kaupunkiin ja näin siinä sitten kävi.

Oon nyt 2 kuukautta luvannut mennä eräälle kirpparille joka järjestetään yleensä 2krt/kk:ssa. Arvaattekin varmaan, että tänäänkin tuo kirppis järjestettiin. Ja hyvät arvuuttelijat myöskin arvasivat sen, että enhän mä sinne tänäänkään mennyt. Mutta mulla on syy, se aukee 8.30 ja yli puolet myyjistä on lähteny sieltä jo 11:sta mennessä. Ja kun matka on useita kilometrejä ei sinne noin vain mennä. Ja etenkään jos edellisenä iltana on valvonut yhteen (ei koneella, vaan mesessä keskustellen :D).

No, kun sinne ei sitten menty, lähdettiin (tai siis minä lähdin) kaupunkiin. Tarkoituksena oli varata kampaaja. Ja vain kampaaja. Kotiin tulin kampaaja-ajan, hiuskoristeiden, vihkon, koepapereiden, myslipatukoiden, shampoon ja tehotekijän kanssa :D (viimeiset tuotteet, yks nainen vaan esitteli ja kysyi haluanko ja otin ne lähes mitään sanomatta, olenko siis helppo kohde myyjille???)

Lisäksi sain nähdä muutaman aika perussuomalaisen(en puhu puolueesta) tapauksen.
1. Mies on kaupassa ja vaimo luurin toisessa päässä. Miehen on tarkoitus ostaa naiselle hiuslakkaa. Mies selittää tekstit pullojen kyljessä juuri niin kuin ne on kirjoitettu ja vielä suomalaiseen ääntämiseen yhdistettynä. Se oli aika kamalaa kuunneltavaa.
2. Kaupassa on Pelle, joka taivuttelee ilmapallosta kaikennäköistä, mitä lapsonen vai haluaa. Tästä johtuen jono venyy erittäin pitkäksi. Jonossa näemme erinäköisiä kinuavia lapsia, jotka huutavat ja riehuvat. Muutama lapsi pääsi myös jonon takaosaan uudestaankin.
3. Mitä olisikaan lauantai iltapäivä keskustassa ilman "ihania" perjantai-illan juhlijoita, jotka yrittävät näyttää pirteiltä, mutta epäonnistuvat siinä hyvin pahasti. Tähän lasketaan myös pultsarit, jotka aloittavat jo aamulla 10:n aikaan :D

Kun tämä kaiken kattava shoppailukierros oli saatu valmiiksi, oli kotiinpaluun aika. Syömäänhän sitä piti alkaa. Kuitenkin päätin ruveta leipomaan aivan ihania ja herkullisia suklaakeksejä :D Olin saannut yhden kaveriltani, kun sillä oli näitä koulussa ja pyysin sitten ohjetta. Sainkin ja tänään siis toteuttelin. Muistin, että olin ostanu taloussuklaalevyn, joka piti mennä ystäväkarkkeihin, mutta en sit tehnyt. Joten tein taikinamassan, lisäsin kaakaojauheen ja rupesin etsimään suklaalevyä. Etsin ja etsin ja etsin. Eihän sitä tietenkään löytynyt ja selvisi, että se oli syöty. Tein sitten suklaakeksejä, jotka olivatkin keskejä kaakaojauheella :D No, olihan ja on herkullisia, mutta mikä herkullisuus suklaan kanssa :D

Nyt olenkin sitten katsellut (tai siis kuunnellut, netistä) Emma-gaalaa (mitä te oikein näette siinä Lauri Tähkässä ja Anna Abreussa, kertokaa mulle!)(ja toi on sit vaan mun mielipide;D).

Nyt nauttimaan "suklaa"kekseistä, Emma-gaalan loppuhetkistä ja pitkästä yöstä (nukkumisen takia, huomautan).

Ei kommentteja: