sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hiuksia

Näin jo kevään lähestyessä yleensä hankitaan jotain uutta ja ihanaa. Kun on lukenut blogeja huomaa kevään tullen siitä, että ruvetaan puhumaan kevätkengistä, hameista, trensseistä (tai nahkatakeista), shortseista yms.yms.yms. Mulla ei tänä keväänä ole kuin 2 must-juttua, jotka on pakko hankkia/saada.


Ensimmäinen on kevätkengät. En ole mikään "kenkäfriikki" eli suomeksi sanottuna, olen mennyt tämän talven tasan yksillä kengillä (okei, wanhoissa mulla oli äidin nilkkurit, mutta ne on kokoa liian pienet, byääh!). Joten sellaiset nilkkurit tai vielä kesäisemmät kengät olisi hankittava.


Toinen "hankinta" on uudet hiukset. Tarkoittaa käytännössä siis kampaajalla käymistä. Tällä hetkellähän hiukseni ovat pitkät (n.5 cm yli olkapään) ja suorat. Valitettavasti kuvaa tästä ei ole näyttää, sillä kaikki kuvat, jossa pääni esiintyy hiukset ovat kiinni/nutturalla tai sitten piilossa hatun tms. alla. Mutta siis pitkät, vaaleat, suorat ja tylsät.


Se mitä haluaisin on kuitenkin nyt hyvin kaukana tästä. Tein pienen "kuvakollaasin" (en osaa, mutta yritys oli kova :D)



Siis tuo ei nyt onnistunut lainkaan. Kuva on ihan liian pieni ja tuo teksti ei nyt lainkaan näy. Mutta. Noi mustat hiukset; pituus on se, mitä se saa olla maksimissaan, muutenkin malli on ihan ok, mutta ihan liian raskas. Se on ehkä tuo väri, mutta malli on liian raskas.
Toinen malli, eli nuo vaaleimmat hiukset; ehdottomasti paras malli. Siinä on juuri sitä ilmavuutta, mitä hiuksissa pitääkin olla. Kumminkin se on taas hieman liian kevyt (ja näyttää mielestäni siltä, että hiukset olisivat tosi ohuet), mutta malli on se jota on tarkoitus hakea.
Kolmas malli on muuten ihan pielessä, paitsi latvat (hiukset näyttävät läheltä katsottuna tosi rasvaisilta, mun mielestä :D). Koska kuitenkin haluan kerrostetut hiukset, niin nuo on liian suorat, mutta latvat on aika, tai siis tosi hyvät.
Eli jotain tuollaista olisi tarkoitus saada päähän. Aikaa en ole vielä varannut, mutta tulen tekemään sen ensi viikon aikana. Varmasti.
Tälläistä siis on mietitty. Muuten viikonloppu vietettiinkin aika tiiviisti (jälleen) leireillessä. Tällä kertaa oli vuorossa varhaisnuoret eli ala-asteikäiset. Suloisia, mutta myös aika hupsuja :D Mut nyt vois siirtyä koulutöitten pariin :D

Ei kommentteja: