tiistai 8. syyskuuta 2009

Stressaa jälleen

okei, en sano kuin muutaman sanasen, mutta en oo ollu ikinä näin hermona. Mä en oikeesti osaa mitään, vaikka tiedän etpääsen ne noin vain läpi ja kumminkin hyvin ne menee..mut silti..
Ja sit oikeisiin asioihin. Viikonloppuna oli siis jälleen muutaman kaverin 18v. synttärit. Se on jännä tunne, kun huomaa, et kaikki kaveritkin rupee olemaan täysi-ikäisiä ja ne pääsee myös niihin samoihin baareihin ja menomestiin kuin minäkin. pelottavaa.


Synttärit kuitenkin olivat mukavat. Ne olivat ns. perinteisen tyyliset eli lahjoja hirveä kasa pöydällä, kakkua ja muuta mutusteltavaa toisella pöydällä ja myöhemmin mukavia leikkejä :D Paitsi, että tarjoilussa oli mukana myös k-18 juttuja, ja meillä oli loppuillasta myös hyvin syvällisiä keskusteluja (joita ei varmaan 8v synttäreillä tehdä, tai mistä minä tiedän).


Tänäänkin satoi sellaset 100 kertaa, pientä ja tihu sadetta. Okei, syksy on kiva, mut ois kiva, et se aurinkokin edes Joskus paistais. Edes sen pyöräilyn ajan.
Seuraaviin synttäreihin onkin sitten hieman aikaa. Tai itse asiassa seuraavat olisi kahden viikon päästä (mutta silloin lähdetään muutenkin juhlimaan), mutta siis sitä seuraavat on vasta joulukuussa. Ja sitten on tammikuussa useammat. Ja sitä ennen tietenkin pikkujouluT. Ja ehkä muutamat tyttöjen illat ja kaveri-illat. Jne. Mut ehkä vois miettiä jotain järkevämpääkin..Ehkä.

P.s. Pääsen n. 3 viikon päästä risteilylle päivämatkalle Tallinnaan ja mä en yhtään tajua sitä...siis ei mulla oo rahaa, eikä välttis ees kiinnosta. Tai kiinnostaa...monimutkaista

Ei kommentteja: