keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Syksyllä mä sitten oikeesti aloitan.


Viimeksi kun kirjoitin syksyn innostuksesta, oli tarkoituksena aloittaa jotain uutta, jotain innostavaa. Jotain liikuntaa ja jotain hauskaa. No, koska otsikoksi on vaihtunut sana "oikeesti" (eikä viittauksena ole finlandersin biisiin oikeesti) joten tämän vuoksi on varmasti tapahtunut ja näin onkin.

Ensimmäinen ei kuulu ryhmään "jotain liikuntaa". Itse asiassa kyseessä on enemmänkin syömistä :D Alan jälleen pitämään nimittäin kerhoa ala-aste ikäisille. Tällä kertaa kyseessä on 1.-3. luokkalaiset ja aiheena Nam nam!-kerho (ihana nimi, tiedän sen itsekin :D). Kyseessä on siis kokkailua (eli suomeksi sanottuna, ei tarvitse itse tehdä ruokaa, kun sen voi tehdä kerhossa :D)
Toinen onkin sitten enemmänkin liittyen liikuntaan. Sain nimittäin itseni ilmoittautumaan kunnon liikunta-kurssille, joka kätevästi kestää tuonne huhtikuulle asti. Kyseessä on siis aerobicia, joka on ihan mukavaa vaihtelua iän ikuisille lenkeille ja ehkä sen vuoksi voisi ruveta liikkumaan hieman enemmänkin. Ehkä tämä on alku uudelle liikunnan ajalleni (tai sitten ei..).
Kuitenkin alku valmistelut ovat jo paremmassa kunnossa kuin edellisvuosina, minulla on harrastuksia (huom. monikko). Etenkin kun myöhemmin syksyllä jatkan piano-tunteja. Hei, tässähän tulee kiirekin joidenkin asioiden kanssa. No, ei kyllä olisi ensimmäinen kerta.

P.s. Kuvan tapahtuma on 10 viikon päästä uudestaan, saa arvata.
P.p.s. Tää on tän blogin 101. postaus! Wuhuu!

Ei kommentteja: